Helppo jauhelihakeitto

Julkaistu: 16.2.2020 | Kategoria: Reseptit | Kommentteja 0

Maailman nopein jauhelihakeitto niihin karnivori-päiviin kun on kiire.

200g Halloumia tai leipäjuustoa
400g Naudan Jauhelihaa
3dl vettä (tai vaihtoehtona luulientä)

Mausteeksi meiramia, cayanne pippuria, mustapippuria, sipulijauhetta, valkosipulijauhetta ja suolaa.

  1. Laita vesi kiehumaan
  2. Pilko halloumi paistinpannulle pieniksi paloiksi ja paista runsaassa voissa.
  3. Heitä halloumit kiehuvaan veteen.
  4. Paista jauhelihat pannulla niin, että palat aavistuksen jäävät vielä punertaviksi, lisää mausteet maun mukaan
  5. Heitä jauhelijat kattilaan halloumeiden ja veden/luuliemen kera
  6. Sekoita ja anna kiehua hetki
  7. Kauho suoraan kattilasta suuhun tai jos ei ole ihan niin kiire niin kierrätä lautasen kautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *