Saalistaja

Päivitetty: 6.6.2020 05:37

Saalistaja-sivuston pääasiallinen tarkoitus on kääntää carnivore-tietoutta suomeksi heitä varten, joille englannin kieli tuottaa haasteita. Saalistajalla on toki muitakin tarkoituksia:

Saalistajan on tarkoitus rohkaista jokaista ottamaan vastuu omasta terveydestään tarjoamalla työkaluja ja tietoa.

Saalistajan on tarkoitus kertoa karnivori-ruokavaliosta, jotta ihmiset pystyisivät tekemään parempia päätöksiä oman terveytensä kannalta.

Saalistajan on tarkoitus auttaa sinua keskittymään omaan itseesi, yksilölliseen kehoosi ja mieleesi; siihen, mikä sinusta tuntuu parhaimmalta, mikä on sinun kehollesi oikein riippumatta siitä, mikä on muille oikein.

Saalistajan tarkoitus on tutkia kahta hypoteesia optimaalisen terveyden saavuttamiseksi:
1. Liha on välttämätöntä optimaalisen terveyden saavuttamiselle
2. Kasvikset eivät ole välttämättömiä optimaalisen terveyden saavuttamiselle

Saalistaja ei edusta mitään tiettyä poliittista tai ideologista suuntausta. Saalistajan keskeinen ajatus on, että oma hyvinvointi on edellytys toisista huolehtimiselle. Siksi se keskittyy juuri yksilön valintoihin oman hyvinvoinnin kannalta.

Tulevaisuudessa Saalistaja saattaa tarjota leirinuotion, eli keskustelufoorumin, jossa voisimme jakaa kokemuksiamme ja harjoitella laumassa saalistamista.

Saalistajain tapa

Hei, olen Tia, nelikymppinen Helsingissä leiriä pitävä nainen ja tämän sivuston ylläpitäjä.

Yksilön matkan tukeminen on aina ollut kutsumukseni. Haluan tukea muiden matkaa kohti sitä rohkeutta, omavaraisuutta ja voimaa, joka meissä elää. Haastan itseäni olemaan se valo, jonka haluan nähdä tässä maailmassa — ja toimia mahdollisena suunnistustähtenä heille, jotka ovat hetkellisesti kadottaneet metsän puilta.

Olet ehkä pohtinut, mitä sivuston logo merkitsee. Logosta käy toivottavasti ilmi edellä mainitut merkitykset: se on suunnitteltu muistuttamaan meitä esi-isiemme voimasta ja sisukkaan kansan elosta täällä Pohjantähden alla. Siitä, mistä olemme kotoisin ja mitä haasteita mm. ravinnon suhteen esi-isämme ovat kohdanneet valitessaan pohjoisen leiripaikkansa.

Logossa on valkoisen suden katse, joka haastaa löytämään oman kutsumuksensa ja kulkemaan sitä kohti rohkeasti, olisi se kuinka pelottavaa tahansa. Suden katseessa on muistutus siitä, että olemme erottamaton osa elämän ja kuoleman kiertokulkua. Saalistaja hyväksyy tämän.

Toivottavasti sivustosta on sinulle iloa ja tukea omalla matkallasi.

Ota yhteyttä