Maailman nopein jauhelihakeitto niihin karnivori-päiviin kun on kiire.
200g Halloumia tai leipäjuustoa
400g Naudan Jauhelihaa
3dl vettä (tai vaihtoehtona luulientä)
Mausteeksi meiramia, cayanne pippuria, mustapippuria, sipulijauhetta, valkosipulijauhetta ja suolaa.
- Laita vesi kiehumaan
- Pilko halloumi paistinpannulle pieniksi paloiksi ja paista runsaassa voissa.
- Heitä halloumit kiehuvaan veteen.
- Paista jauhelihat pannulla niin, että palat aavistuksen jäävät vielä punertaviksi, lisää mausteet maun mukaan
- Heitä jauhelijat kattilaan halloumeiden ja veden/luuliemen kera
- Sekoita ja anna kiehua hetki
- Kauho suoraan kattilasta suuhun tai jos ei ole ihan niin kiire niin kierrätä lautasen kautta