Kokemuksia karnivori ruokavaliosta

Julkaistu: 17.2.2020 | Kategoria: Kokemuksia | Kommentteja 1

Koska olemme juuri vasta avanneet tämän sivuston emme ole vielä kerenneet keräilemään sivustolle suomalaisten kokemuksia karnivori-ruokavalion terveysvaikutuksista.

Tässä vaiheessa paras ja laajin kokemustietokanta on kerätty Meat Heals sivustolle jonne lisätään päivittäin uusia kertomuksia.

Otathan meihin yhteyttä jos haluat olla ensimmäisten joukossa kirjoittamassa oman kokemuksesi karnivori-ruokavaliosta saalistajaan!

Youtubesta löytyy myös simppelillä ”carnivore diet experiment”-haulla isot määrät videoita joista löytyy kokemuksia. Alla linkki pariin suositukseen:

1 comment

  1. Heippa, aloitin karnivorin n.4 viikkoa sitten. Itsellä ei ole ollut vaikeaa aloittaa koska siirryin vhh lta. Omat ruokailut on tasottuneet kahteen ateriaan päivässä. Aamupala ja iltapäivä ateriaan. Vaikka kahvi ei kuulu karniin on pakko saada aamulla ja illalla kahvi joten sovellan ja teen rasvakahvin.
    Olo on ollut hyvä koko neljä viikkoa, hieman huimausta oli alussa ja vatsa löysällä mutta sen kanssa pystyy olemaan ja tekemään. Liikuntaa en kauheasti ole nyt harrastanu, liekö saamattomuus mutta nyt sain lenkkikaverin jonka kanssa pääsee kävelemään kun yksin se on tylsää ja kaikki uimalat ja kuntosalit on kiinni. Paino putosi ekalla viikolla -2,3kg toinen viikko oli samassa, kolmas viikko -0,2kg ja nyt neljännellä tuli +0,9kg lisää. Eiköhän tuokin tasotu kun aikaa menee eteenpäin. Vettä juon n.3 litraa päivässä. Vähän vaihtelee.
    Suosittelen karnivorea, tykkään kyllä vaikka aika opetteleminen onkin ruokien suhteen mutta se kannattaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *