Karnivori-kokemuksia: 19kk karnivorilla

Julkaistu: 6.3.2020 | Kategoria: Kokemuksia, Videot | Kommentteja 1

Juuri kun viime artikkelissa totesimme, että suomalaisia karnivori-kokemuksia ei vielä ole, niin takavasemmalta esiin hyppäsi Catharsis. Repussa yli 19kk karnivorikokemusta ja uskomaton tarina kerrottavana:

Ruokavalioon Catharsiksella kuuluu nauta, sika, lammas, kananmunia, voita, kala ja broilerinjalat. Sisäelimistä menee maksaa ja sydäntä. Lempi kokkaustapa on tällä hetkellä pitkäänhaudutetut lihat jonka liemet juodaan mukana.

Catharsiksen listaamat terveyshyödyt karnivori-ruokavaliosta ovat vaikuttavat. Hän nauttii nykyään täysin lääkkeettömästä elämästä ja lähes kaikki terveysongelmat ovat kadonneet. Kakkostyypin diabetestä ei voisi enää diagnosoida laboratorioarvojen mukaan. Masennus, kihti, iho-ongelmat, korkea verenpaine, rasvamaksa ja insuliiniresistanssi kaikki kadonneet. Tämän lisäksi paino on laskenut karnivorilla 15 kiloa, vaikkakin hän painottaa, että painonlaskun takia hän ei karnivorilla pysy, vaan juurikin muiden terveyshyötyjen takia.

Lähetä oma karnivorikokemuksesi Saalistajaan!

Saalistaja toivottaa kaikki karnivorikokemustarinat tervetulleiksi. Olisi todella mahtavaa jos saisimme pikkuhiljaa kerättyä suomalaisten karnivori-kokemuksia yhteen paikkaan. Tällaisen kokemustarinoiden kertominen on mittaamattoman arvokasta heille, jotka ovat vasta oman karnivorimatkansa alussa ja tarvitsevat rohkaisua.

Itse muistan kuinka uskomaton tunne oli löytää Carnivore Suomi ja Karnivorit-facebook kanavat aikoinaan. Olin lukenut kahden vuoden ajan kaiken karnivorista englanniksi ja tuntui tosi ilahduttavalta ensimmäisiä kertoja lukea, käydä keskustelua ja jakaa asioita suomeksi! Vasta silloin tajusin, että ei yhtäkkiä ollutkaan enää niin yksinäinen olo. Tämä toimi alkuperäisenä inspiraationa Saalistaja-sivustollekkin, kun ymmärsin, että tällaisen tunteen haluan muillekkin jotka etsivät omia vastauksiaan.

Jos siis olet ollut karnivorilla yli 6kk ja haluat jakaa oman tarinasi, ota yhteyttä! Jos on tarvetta, Saalistaja auttaa sinua tarinan kirjoittamisessa myös antamalla alustavia apukysymyksiä ja voimme myös muokata mahdollisia ”ennen” ja ”tällä hetkellä”-kuvia anonyymiksi jos on tarvetta. Omia tarinoita saa myös käydä myöhemmin muokkaamassa päivitetyksi, niin muutkin pysyvät mukana matkallasi.

Tulen myös julkaisemaan pari kokemustarinaa suomeksi käännettynä maailman isoimmasta karnivori-kokemuskannasta MeatRx:stä kunhan saan pari muuta isompaa artikkelia ensin ulos.

1 comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *